Дель Пиано, Анна Рита

Ирӹкӓн энциклопеди Википеди гӹц материал
Анна Рита Дель Пиано
Ошибка Lua: expandTemplate: template "lang-it" does not exist.
Портрет
Тыршымаш алан:

театральный актёр, мырызы и актёр кино

Шочын:

1966 ин 26 июльын(1966-07-26) (51 и)

Шочмо вер:

Кассано-делле-Мурдже[d], Бари[d], Апулия[d], Италия[d]

Гражданство/Подданство:

Flag of Italy.svg Италия[d]

Сайт:

annaritadelpiano.it

Анна Рита Дель Пиано Викиклатыште
Анна Рита дель Пиано

Анна Рита дель Пиано (итал. Anna Rita del Piano), кужырак лӹмжӹ Анна Рита Виапиано (итал. Anna Rita Viapiano), 26 июль 1966) — итальян киноактриса дӓ театр режиссёр.

Биографижӹ[тӧрлӓш | править код]

Анна Рита дель Пиано 26 июльын 1966 ин Кассано-делле-Мурдже коммунышты шачын.

Фильмографи[тӧрлӓш | править код]

И Лӹмжӹ Роль
1998 La balia capo-balia
1999 Senza movente Anna
2000 I terrazzi Amanda
2002 Il tramite madre di Rollo
2002 La signora Presidente Croce Rossa
2002 Tornare indietro madre di Rocco
2005 Le bande protagonista
2009 Amore 14 fioraia
2009 Focaccia Blues cassiera del cinema
2009 L’uomo Nero Vedova Pavone
2010 Che bella giornata Madre di Checco Zalone
2010 Il Tempo che Tiene Isabella
2011 E la chiamano Estate prostituta
2011 Operazione vacanze Vanessa
2011 Quando il sole sorgerà Anna
2011 Una vita da sogno Giovanna
2012 Cinema Italia Anna