Глен, Марла

Ирӹкӓн энциклопеди Википеди гӹц материал
Германиштӹ 2003 ин

Марла Глен (англ. Marla Glen; (03.01.1960), Чикаго) — американ мырызы.

1998 годшен Германиштӹ ылӓ. Европышты 1993 ин лӓкшӹ Тидӹ Марла Глен (англ. This is Marla Glen) альбомжы паштек пӓлӹмӹ лин.

Дискографи[тӧрлӓш]

  • 1993 — This Is Marla Glen
  • 1995 — Love and Respect
  • 1995 — Marla Glen in Concert
  • 1997 — Our World
  • 1998 — Best of Marla Glen
  • 2003 — Friends
  • 2005 — Greatest Hits Live
  • 2006 — Dangerous

Ажедмашвлӓ[тӧрлӓш]